Rasism i alla lägen


Den politisk korrekta Svensken är inte bara lättkränkt by default utan skriker också rasism på rutin så fort invandrare på något sätt kritiseras. Nu är det, naturligtvis, SD som åter är måltavlan för PK-Svenssons inbyggda indignation.

Thoralf Alfsson, riksdagsman och ledamot i SD har i ett blogginlägg skrivit

”När det gäller just gruppvåldtäkter så handlar det nästan uteslutande om förövare med invandrarbakgrund eller utländsk härkomst. För att begå denna typ av brott måste förövarens människosyn och kvinnosyn vara näst intill sjuklig.”

Svensk media skriker rasism och upprördheten vet inga gränser.
Dels för att någon överhuvudtaget kan ta sig för att skriva såna saker men också för att partiledningen i SD inte tar avstånd från uttalandet utan anser att det är helt i sin ordning och att Alfsson inte begått några fel.

Varför skulle SD ta avstånd?
Det Thoralf Afsson skriver är inte rasism. Tillgänglig statistik visar att det inte ens är en lögn. Och allvarligt talat, nog måste man ha en näst intill sjuklig människosyn och kvinnosyn för att våldta, oavsett vilket land man kommer ifrån och vilken religiös övertygelse man har.
Så varför skulle SD ta avstånd?

Att vi har problem med de krockar som uppstår på grund av såväl religiösa som kulturella skillnader mellan folk är ett faktum som inte någon är betjänt av att sopa under mattan och att skrika rasism så fort någon visar på det är ungefär lika smart som att släcka eld med bensin. Problem försvinner när man analyserar och löser dom, inte när man döljer dom bakom unken retorik.

Intressant?

DN, SVT, SR

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Annonser

4 reaktioner på ”Rasism i alla lägen

 1. Lol ändå så är dom största serievåldäktsmännen svenskar.

  Du ska veta att många utlänningar sitter oskyldigt för våldtäckt ochså för att deras fruar och tjejer inte vågar skilja sig med dom om dom inte sitter inspärrade.

  SD är rena skämtet enligt dom är alla problem i samhället invandrarnas fel och inte bilderbergarna.

  Lol skulle en meteorit träffa jorden imorgon skulle det ochså vara invandrarnas fel.

  1. Hur vet du att dom flesta serievåldtäktsmännen är svenskar? Har du någon slags statistik för att backa upp det påståendet? Dom flesta våldtäktsmän våldtar ju mer än en gång, återfallsrisken är hög vid det brottet. Hagamannen hade ju en samtida serievåldtäktsman kallad ”Alexandramannen” (som var från Iran) som inte uppmärksammades lika mycket (och inte med bild och riktigt namn). Och hur vet du att utlänningarna är oskyldiga och bara sitter inne för att fruar/flickvänner vill skiljas? Hittar du bara på massa saker nu Mike?

   Och om en meteorit skulle träffa jorden så är det inte invandrarnas fel. Men om majoriteten av våldtäkter begås av män med utländskt påbrå, så begås majoriteten av våldtäkter av män med utländskt påbrå.

   Sanningen är inte rasism. Och ‘rasism’ är inte ”kritik mot något som kan associeras till något som kan uppfattas som negativt mot något en invandrare en gång har tittat på.”
   Lär dig vad rasism är Mike.

  2. Givetvis har du källor på dina påståenden Mike?

   Jag tycker du enbart visar på att många utomeuropeiska invandrare (mest män från Mellanöstern och Nordafrika), inte vill bekänna sig vid att de har en unken kvinnosyn, då det är normen i deras hemland.

   Det blir lite problematiskt när inte någon i Sverige vill konfrontera det UPPENBARA problemet att en stor del av männen från Mellanöstern, har väldigt konservativa, kvinnofientliga värderingar som går stick i stäv med västerländska och svenska värderingar.

   Givetvis ökar sannolikheten för att dessa män begår våldtäkter, precis som sannolikheten ökar för hatbrott om man är nazist.

   Så jävla trött på all idioti i Sverige. KONFRONTERA PROBLEMET, ANNARS BLIR DET VÄRRE.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s